Magyar 
Română 
srpski jezik 
English 
Slovenčina 
Delphi eszközök - Delphi kiegészítő tartozékok - Delphi diagnosztika Delphi eszközök - Delphi kiegészítő tartozékok - Delphi diagnosztikaDelphi eszközök - Delphi kiegészítő tartozékok - Delphi diagnosztika
Delphi eszközök - Delphi kiegészítő tartozékok - Delphi diagnosztika-Login 22.06.2024, Szombat

Delphi diagnosztikai eszkzk hasznlatt megknnyt, kiegszt tartozkok

Delphi Tartozkok A Delphi tbbletszolgltatsok egsz kszlett knlja annak rdekben, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldsbl.
PRE-EODB Kbel adapterek
Lnyeges eszkz minden Pre-EOBD (16 ts) jrm szmra.

A kvetkez kbelek hasznlhatk:
Audi / VW, 14-plus Mercedes, 10-plus Opel, 2-plus
PSA, 30-plus PSA, 12-plus Renault, Saab, 3-plus Fiat,
20-plus BMW, 38-plus Mercedes, tpkbel.
BLUETOOTH© Kompatibilis nyomtat

Ezt a nyomtatt teljes mrtkben leteszteltk hardvernkkel val kompatibilits szempontjbl. Ne felejtse, hogy a PC alap eszkzkkel val vezetk nlkli kapcsolathoz Bluetooth© USB kulcs szksges.

12V-OS Auts tlt


A 12V-os auts tlt idelis a DS100E tulajdonosok szmra, amikor helyszni vagy helyrellt munkt vgeznek.  Fenntartja az akkumultor tltttsgi szintjt diagnosztika s  az autn vgzett munka kzben.
Aktv szelepek

Ez egy kerknyoms aktivtor, amely segt a kerknyoms szelepek jraprogramozsban. A TPMS egy beptett elektronikus rendszer, amely a kvetkez nhny vben vrhatan a legtbb jrm szokvnyos tartozka lesz.

Liszensz kiterjeszts


Liszensz kiterjesztst ajnlunk a DS100E tulajdonosok szmra. Tltse le a DS150E szoftvert PC vagy laptop szmtgpre s a Bluetooth© kulcs segtsgvel ltestsen kapcsolatot meglv VCI csatlakozjval. Javasoljuk, hogy a Bluetooth© kulcsot szintn a Delphi-tl vsrolja.

Megrendels s egyb informcirt krjk keresse fel gyflszolglatunkat!

vissza
2010.10.01 17:59
hrline
    OldaltérképValid HTML 4.01 Transitional